Лични алати
Пријави се
Трага: Дома УПИСИ Уписи 2017 Резултати Конечна ранг листа - трет уписен рок - Уписи 2017

Конечна ранг листа - трет уписен рок - Уписи 2017

ТРЕТ УПИСЕН РОК

 

Електроенергетика, автоматизација и обновливи извори на енергија

Компјутерски технологии и инженерство

Компјутерско хардверско инженерство и електроника

 

СООПШТЕНИЕ

Запишувањето на новите студенти ќе се врши на

18.9.2017 година

на шалтерите од Службата за студентски прашања во период од 12:00 до 15:00 часот.


18.9.2017 година, Скопје                                                                                Конкурсна комисија на ФЕИТ

 

поврзани предмети

Потребни документи за запишување на примените кандидати во учебната 2017/2018 година