Лични алати
Пријави се
Трага: Дома УПИСИ Уписи 2017 Резултати Конечна ранг листа - втор уписен рок - Уписи 2017

Конечна ранг листа - втор уписен рок - Уписи 2017

ВТОР УПИСЕН РОК

 

Електроенергетика, автоматизација и обновливи извори на енергија

Електроенергетски системи

Компјутерско системско инженерство, автоматика и роботика

Компјутерски технологии и инженерство

Компјутерско хардверско инженерство и електроника

Телекомуникации и информациско инженерство

 

 

СООПШТЕНИЕ

Запишувањето на новите студенти ќе се врши на

13. и 14.9.2017 година

на шалтерите од Службата за студентски прашања во период од 09:00 до 15:00 часот.


11.9.2017 година, Скопје                                                                                Конкурсна комисија на ФЕИТ

 

поврзани предмети

Потребни документи за запишување на примените кандидати во учебната 2017/2018 година