Лични алати
Пријави се
Трага: Дома УПИСИ Уписи 2017 Резултати Конечна ранг листа - Прв уписен рок - УПИСИ 2017

Конечна ранг листа - Прв уписен рок - УПИСИ 2017


- Државна квота -

 

Електроенергетика, управување и менаџмент


Електроенергетика, управување и менаџмент

Кандидат чие родителско право го врши само еден родител


Компјутерско системско инженерство, автоматика и роботика


Компјутерски технологии и инженерство


Компјутерски технологии и инженерство

Кандидат чие родителско право го врши само еден родител


Компјутерско хардверско инженерство и електроника


Компјутерско хардверско инженерство и електроника

Кандидат чие родителско право го врши само еден родител


Телекомуникации и информациско инженерство


Телекомуникации и информациско инженерство

Кандидат чие родителско право го врши само еден родител


- Приватна квота -

 

Компјутерско хардверско инженерство и електроника

Кандидат чие родителско право го врши само еден родител


- Специјални услови -

Електроенергетика, автоматизација и обновливи извори на енергија


СООПШТЕНИЕ

Запишувањето на новите студенти ќе се врши на

29 и 30.8.2017 година

во читалната на ФЕИТ во Скопје во период од 08:30 до 15:00 часот.


25.8.2017 година, Скопје                                                                                Конкурсна комисија на ФЕИТ

 

поврзани предмети

Потребни документи за запишување на примените кандидати во учебната 2017/2018 година