Лични алати
Пријави се
Трага: Дома УПИСИ УПИСИ 2016 Резултати Прелиминарна ранг листа по студиски програми - Уписи 2016 - втор рок

Прелиминарна ранг листа по студиски програми - Уписи 2016 - втор рок

 


ikona_pdf ПРЕЛИМИНАРНА РАНГ ЛИСТА ПО СТУДИСКИ ПРОГРАМИ ikona_pdf

- втор уписен рок -

СООПШТЕНИЕ


Пријавените кандидати во вториот уписен рок имаат право на приговор до Конкурсната комисија во рок од 24 часа од објавувањето на прелиминарната ранг листа по студиски програми. Приговорите се поднесуваат во архивата на Факултетот до 12.00 часот или преку системот iKnow до 12:00 часот на 07.09.2016. Приговорите пристигнати до Факултетот по овој рок нема да бидат разгледувани.

12:00 часот Скопје, 06.09.2016 година

Конкурсна комисија на ФЕИТ