Лични алати
Пријави се
Трага: Дома УПИСИ УПИСИ 2016 Резултати Конечна ранг листа - Втор уписен рок - УПИСИ 2016

Конечна ранг листа - Втор уписен рок - УПИСИ 2016

 


ikona_pdf КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА - РЕШЕНИЕ ЗА ПРИЕМ ikona_pdf


- втор уписен рок -

СООПШТЕНИЕ

Запишувањето на новите студенти ќе се врши на

13 и 14.9.2016 година

во Службата за студентски прашања во период од 09:00 до 14:00 часот.


12.00 часот, 09.09.2016 година/ Конкурсна комисија на ФЕИТ