Лични алати
Пријави се
Трага: Дома УПИСИ УПИСИ 2016 Резултати Конечна ранг листа - Трет уписен рок - УПИСИ 2016

Конечна ранг листа - Трет уписен рок - УПИСИ 2016ikona_pdf КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА - РЕШЕНИЕ ЗА ПРИЕМ ikona_pdf


- трет уписен рок -

СООПШТЕНИЕ

Запишувањето на новите студенти ќе се врши на

16.9.2016 година

во Службата за студентски прашања во период од 12:00 до 15:00 часот.


16.00 часот, 15.09.2016 година/ Конкурсна комисија на ФЕИТ