Лични алати
Пријави се
Трага: Дома УПИСИ УПИСИ 2016 Резултати Конечна ранг листа - Прв уписен рок - УПИСИ 2016

Конечна ранг листа - Прв уписен рок - УПИСИ 2016

 


ikona_pdf КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА - РЕШЕНИЕ ЗА ПРИЕМ ikona_pdf


- прв уписен рок -

СООПШТЕНИЕ

Запишувањето на новите студенти ќе се врши на

29 и 30.8.2016 година

во читалната на ФЕИТ во Скопје во период од 08:30 до 15:00 часот.


14.00 часот, 25.08.2016 година/ Конкурсна комисија на ФЕИТ