Лични алати
Пријави се
Трага: Дома УПИСИ Уписи 2014 Конечна ранг листа - втор уписен рок - УПИСИ 2014

Конечна ранг листа - втор уписен рок - УПИСИ 2014

 


ikona_pdf КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА - РЕШЕНИЕ ЗА ПРИЕМ ikona_pdf- втор уписен рок -

СООПШТЕНИЕ

Запишувањето на новите студенти ќе се врши на

11 и 12.9.2014 година

на шалтерите од Службата за студентски прашања (на трети кат) во период од 11:00 до 15:00 часот.


13.00 часот, 09.09.2014 година/ Конкурсна комисија на ФЕИТ