Лични алати
Пријави се
Трага: Дома УПИСИ Уписи 2014 Инфо денови 2014

Инфо денови 2014

feitOpenDays.jpg

Сите заинтересирани средношколци можат да не посетат на ФЕИТ и да се информираат за сите прашања поврзани со уписите на ФЕИТ.


Термини на ИНФО ДЕНОВИТЕ на ФЕИТ во јули:

1 и 2 јули 10-13 часот

во просториите на ФЕИТ


Термини на ИНФО ДЕНОВИТЕ на ФЕИТ во август:

12 и 13 август од 10-14 часот

во просториите на ФЕИТ


Заинтересираните своите прашањa за упис можат да ги упатат до Центарот за нови студенти, на cns@feit.ukim.edu.mk .