Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите

Соопштенија

БЕСТ курсеви од пролетна сезона

Смачено ви е од актуелниот студ? БЕСТ - Борд на Европски Студенти по Технологија реши да ви подари малку топлина во овие зимски денови. Што ако знаете дека за една поинаква пролет е потребна само желба за патување, учење, дружење...?

повеќе…

Зимски курсеви во организација на БЕСТ

Новиот семестар започна, а вие веќе сакате да заврши за да прошетате некаде? Можеби сакате да видите како изгледа Франција под снежна покривка? Или пак Австрија, Русија или Словачка? А што ако тоа е комбинација од учење, дружење и забава и сето тоа е БЕСПЛАТНО?

повеќе…

Соопштение за предавањата по англиски јазик

Се известуваат студентите на ФЕИТ од прва година дека предавањата по англиски јазик нема да се одржат во првата недела од првиот семестар. Од следната недела ќе започне да се одвива редовната настава.

повеќе…

Дејства на документ
СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ