Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите

Соопштенија

Ден за ориентација

Објавено на 26.09.2018

повеќе…

Повик за учество на СКЕЕОР

Објавено на 25.09.2018 година

повеќе…

Курс Cyber Security

Објавено на 14.06.2018 година

повеќе…

Дејства на документ
СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ