Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Пријавување за Едукативниот дел од Саемот за вработување и пракса Контакт-2015

Пријавување за Едукативниот дел од Саемот за вработување и пракса Контакт-2015

Рок на аплицирање: до 15 март 2015

kontakt_logo1.png

 

Во тек е пријавувањето за Едукативниот дел од овогодинешниот Саем за вработување и пракса Контакт, кој е во организација на СПФЕИТ и останатите студентските парламенти на техничкиот кампус.

Пополнете ја апликацијата до 15.03.2015 и бидете дел од 100те студенти кои ќе имаат можност да присуствуваат на предавањата за CV, мотивационо писмо, успешно интервју за вработување или пракса, менаџирање со време итн.

Учеството е БЕСПЛАТНО и отворено за сите студенти на УКиМ.

Исто така ви препорачуваме да го оставите вашето CV, на www.kontakt.org.mk и да ги зголемите своите шанси да добиете пракса или вработување од врвни македонски и странски компании.

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ