Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Термин за полагање на Структурирано програмирање за ИНФО

Термин за полагање на Структурирано програмирање за ИНФО

Терминот за полагање на првиот колоквиум по структурирано програмирање за прва година ИНФО се закажува за 10.11.2011 (четврток) од 12 часот во просторија 322В.

Од предметниот наставник и асистент.

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ