Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Свечено доделување на награди и пофалници за студентите со постигнат успех 9 и над 9

Свечено доделување на награди и пофалници за студентите со постигнат успех 9 и над 9

Објавено 05.09.2015

feitlogo.png

На 14 септември 2015 година со почеток во 12 часот во Амфитеатарот на ФЕИТ ќе се одржи свечено доделување на награди и пофалници за студентите кои учебната 2013/14 година ја завршиле со успех 9 и над 9.

Присуството на настанот за наградените студенти е задолжително.

 

Список на студенти по години кои во учебната 2013/2014 постигнале вкупен просек 9 и над 9 заклучно со августовската испитна сесија

 

Завршиле I студиска година со просек 9 и над 9 и освоиле најмалку 60 кредити

   

  Број

  Име

  Презиме

  СП

  1

  Теодора

  Попорданоска

  КСИАР

  2

  Андреј

  Станковски

  ЕАОИЕ

  3

  Стефан

  Аговски

  ЕАОИЕ

  4

  Јасмин

  Богатиновски

  КСИАР

  5

  Рајне

  Илиевска

  ЕАОИЕ

  6

  Сашо

  Неделкоски

  КТИ

  7

  Ивана

  Коруновска

  ЕАОИЕ

  8

  Стефан

  Георгиевски

  КТИ

  9

  Филип

  Дончевски

  КСИАР

  10

  Емил

  Петковски

  ЕАОИЕ

  11

  Стефан

  Златинов

  КСИАР

  12

  Зоран

  Стојаноски

  КТИ

  13

  Никола

  Вељановски

  ЕЕС

  14

  Викторија

  Димова

  КХИЕ

  15

  Лилјана

  Ивановска

  ЕАОИЕ

  16

  Ивана

  Нацевска

  КТИ

  17

  Симона

  Иванова

  КСИАР

  18

  Давор

  Тодоровски

  ТКИИ

 

Завршиле II студиска година со просек 9 и над 9 и освоиле најмалку 120 кредити

   

  Број

  Име

  Презиме

  СП

  1

  Никола

  Цветковски

  КТИ

  2

  Дарко

  Мицев

  ЕЕУМ

  3

  Георги

  Костов

  КСИАР

  4

  Игор

  Запров

  КТИ

  5

  Дејан

  Пејовски

  ЕАОИЕ

  6

  Владимир

  Ѓоргиевски

  ЕЕС

  7

  Нина

  Грошева

  ТКИИ

  8

  Ѓорги

  Пеев

  КХИЕ

  9

  Ангела

  Симоновска

  ЕЕС

  10

  Тамара

  Панова

  ЕАОИЕ

  11

  Кристијан

  Лозановски

  КСИАР

  12

  Костадин

  Бачев

  КСИАР

  13

  Мартин

  Трајковски

  ЕЕУМ

  14

  Ива

  Најденова

  КТИ

  15

  Бранка

  Ристовска

  ЕЕС

  16

  Мино

  Тодоров

  КСИАР

  17

  Марија

  Богданова

  ТКИИ

  18

  Александра

  Аризанковска

  ЕАОИЕ

  19

  Ружица

  Мишкова

  КТИ

  20

  Ивана

  Мирчевска

  ЕАОИЕ

  21

  Александар

  Станоевски

  КТИ

  22

  Ана

  Митревска

  ТКИИ

  23

  Андријана

  Талевска

  ТКИИ

  24

  Гордана

  Испирова

  КТИ

  25

  Бодан

  Велковски

  ЕАОИЕ

  26

  Мартин

  Матески

  ЕАОИЕ

  27

  Филип

  Симјаноски

  ЕАОИЕ

  28

  Ристо

  Ефремоски

  ЕАОИЕ

  29

  Гордана

  Велковска

  КТИ

  30

  Марко

  Јовановски

  ЕАОИЕ

  31

  Александар

  Димовски

  ЕЕС

 

Завршиле III студиска година со просек 9 и над 9 и освоиле најмалку 178 кредити

   

  Број

  Име

  Презиме

  СП

  1

  Иван

  Василески

  КСИА

  2

  Кирил

  Демерџиев

  ЕЕиУ

  3

  Горјан

  Георгиевски

  ЕРПС

  4

  Синиша

  Пецов

  ТК

  5

  Емилија

  Бабалеска

  ТК

  6

  Стефан

  Спасовски

  КСИА

  7

  Маја

  Јанева

  ТК

  8

  Кристијан

  Лопатички

  ЕЕС

  9

  Мартин

  Стојановски

  ЕРПС

  10

  Елена

  Ѓоргиевска

  КСИА

  11

  Мартин

  Ралев

  ЕРПС

Од Деканатот на ФЕИТ - Скопје