Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Планинарска тура "Водно 2017 година"

Планинарска тура "Водно 2017 година"

 

logo_ukim.png

 

 

На 27.10.2017 година (петок) ќе се одржи спортско-рекреативен и забавен ден, 32-ра по ред есенска студентска планинарска тура “Водно 2017 година”.

Традиционално, покровител на Планинарската тура е Ректорот на Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје.

Оваа спортска активност се одржува по повод “13 Ноември” – Денот на ослободувањето на град Скопје.

Стартот на планинарската тура е со почеток во 10:00 часот на платото пред хотелот "Средно Водно".

Секој студент од прва година треба да го понесе својот индекс и е ослободен од редовните обврски на факултетот.

Учеството е особено препорачано за студентите од прва година на факултетите, но поканата се однесува на сите студенти и вработени од УКИМ.

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ