Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Список на студенти по студиски години со вкупен просек 9 и над 9

Список на студенти по студиски години со вкупен просек 9 и над 9

Објавено на 07.05.2018 година

Список студенти по студиски години кои во учебната 2016/2017 година заклучно со августовската испитна сесија постигнале вкупен просек 9 и над 9

Завршиле I студиска година со просек 9 и над 9 и освоиле најмалку 60 кредити

Ред. бр.

индекс

Презиме

Име

СП

кредити

просек

1

274/2016

Буцевски

Методија

ТКИИ

60

10

2

166/2016

Пејчиноски

Дејан

КХИЕ

60

10

3

98/2016

Перевски

Јовица

ЕЕС

60

10

4

6/2016

Шулајковска

Милјана

КТИ

60

9,91

5

2/2016

Петковска

Татјана

КХИЕ

60

9,82

6

203/2016

Нецева

Марија

КТИ

60

9,64

7

16/2016

Алексовски

Бојан

КХИЕ

60

9,55

8

187/2016

Мирческа

Александра

КТИ

60

9,55

9

193/2016

Чаушевска

Марија

КТИ

60

9,55

10

17/2016

Глушица

Бојан

КХИЕ

60

9,45

11

204/2016

Кочовска

Теодора

КТИ

60

9,45

12

157/2016

Христов

Благој

КСИАР

60

9,36

13

186/2016

Черепналковска

Ана

КТИ

60

9,36

14

224/2016

Ивановски

Петар

КТИ

60

9,18

15

74/2016

Костадинов

Филип

ЕАОИЕ

60

9,09

16

20/2016

Лазаревска

Ива

КХИЕ

60

9,09

17

135/2016

Мирчески

Петар

КСИАР

60

9,09

18

260/2016

Неделковски

Мартин

КХИЕ

60

9

19

220/2016

Николова

Драгана

КТИ

60

9

20

97/2016

Реџиќ

Јован

ЕЕС

60

9


Завршиле II студиска година со просек 9 и над 9 и освоиле најмалку 120 кредити

Ред. бр.

индекс

Презиме

Име

СП

кредити

просек

1

1/2015

Рудан

Виктор

ЕАОИЕ

123

10

2

261/2015

Калабаков

Стефан

КТИ

120

10

3

5/2015

Мерџановска

Елена

КТИ

120

10

4

208/2015

Миланова

Ивона

КТИ

120

10

5

2/2015

Србиноски

Виктор

КТИ

120

10

6

9/2015

Јанковски

Милан

ЕЕС

120

9,95

7

4/2015

Доновски

Давид

КТИ

120

9,9

8

93/2015

Билбилоска

Катерина

ЕЕС

120

9,76

9

62/2015

Попова

Ангела

ЕАОИЕ

123

9,74

10

22/2015

Блажевска

Елена

ЕАОИЕ

120

9,73

11

12/2015

Дичоски

Дејан

КХИЕ

120

9,71

12

3/2015

Дујковиќ

Ана

КХИЕ

120

9,57

13

270/2015

Иванов

Ива

КХИЕ

120

9,52

14

44/2015

Манолева

Тина

ЕАОИЕ

120

9,52

15

11/2015

Смилевски

Ѓорѓи

КХИЕ

120

9,48

16

243/2015

Ивановска

Ирина

КТИ

120

9,43

17

262/2015

Кипријановска

Ивана

КТИ

120

9,43

18

14/2015

Митровски

Филип

КХИЕ

120

9,38

19

119/2015

Пурелку

Ерблина

ЕЕС

126

9,36

20

354/2015

Трајаноска

Марија

КТИ

120

9,29

21

283/2015

Пејчиноски

Стефан

КХИЕ

120

9,24

22

13/2015

Петрески

Деан

КХИЕ

120

9,24

23

210/2015

Младеновска

Наташа

КТИ

120

9,19

24

19/2015

Петкоски

Стефан

КСИАР

120

9,19

25

219/2015

Сарваноска

Ксенија

КТИ

120

9,19

26

279/2015

Кузмановски

Игор

КХИЕ

120

9,14

27

15/2015

Фелкароски

Никола

КХИЕ

120

9,14

28

166/2015

Арсов

Стефан

КСИАР

120

9,05

29

170/2015

Борковски

Стефан

КСИАР

120

9,05

30

6/2015

Карамачоска

Ирина

ЕЕС

120

9,05

31

338/2015

Муцунска

Мишел

КСИАР

120

9,05

32

125/2015

Стојковски

Илија

ЕЕС

120

9,05

33

63/2015

Пушев

Зоран

ЕАОИЕ

123

9,04

34

255/2015

Трајановски

Наум

КХИЕ

120

9


Завршиле III студиска година со просек 9 и над 9 и освоиле најмалку 180 кредити

Ред. бр.

индекс

Презиме

Име

СП

кредити

просек

1

1/2014

Наумовски

Андреј

КТИ

180

9,81

2

187/2014

Величковска

Бојана

КТИ

182

9,58

3

235/2014

Попоски

Марко

ТКИИ

180

9,58

4

10/2014

Попоска

Марија

ТКИИ

180

9,55

5

3/2014

Буџакоски

Никола

КСИАР

180

9,45

6

58/2014

Хамза

Арди

ЕАОИЕ

180

9,44

7

75/2014

Апостоловска

Марија

ЕАОИЕ

183

9,42

8

7/2014

Бјелиќ

Мариа

КСИАР

180

9,42

9

45/2014

Тасевска

Наталија

ЕАОИЕ

183

9,34

10

26/2014

Саздовска

Симеона

ЕАОИЕ

180

9,19

11

46/2014

Божиновска

Нада

ЕАОИЕ

180

9,16

12

12/2014

Јанев

Кире

КХИЕ

180

9,16

13

90/2014

Спасовска

Елена

ЕЕС

180

9,16

14

287/2014

Ставрева

Симона

ТКИИ

180

9,16

15

71/2014

Јованова

Наташа

ЕАОИЕ

183

9,03

16

138/2014

Георгиевски

Владо

ЕЕУМ

180

9

17

289/2014

Колоска

Симона

ТКИИ

180

9

 

Неофицијално датумот за доделување на наградите е 22.6.2018 година.

 

Скопје, 16.5.2018 година                                                              Служба за студентски прашања на ФЕИТ

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ