Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Список на студенти по години со вкупен просек 9 и над 9

Список на студенти по години со вкупен просек 9 и над 9

Објавено 25.04.2017

Список на студенти по години кои во учебната 2015/2016 постигнале вкупен просек 9 и над 9 заклучно со августовската испитна сесија

 

Завршиле I студиска година со просек 9 и над 9 и освоиле најмалку 60 кредити

Ред. бр.

презиме

име

СП

кредити

просек

1

Рудан

Виктор

ЕАОИЕ

60

10,00

2

Србиноски

Виктор

КТИ

60

10,00

3

Миланова

Ивона

КТИ

60

10,00

4

Калабаков

Стефан

КТИ

60

10,00

5

Мерџановска

Елена

КТИ

60

10,00

6

Јанковски

Милан

ЕЕС

60

10,00

7

Петравиќ

Симона

КСИАР

60

9,91

8

Доновски

Давид

КТИ

60

9,91

9

Блажевска

Елена

ЕАОИЕ

60

9,91

10

Лозановски

Бојан

КТИ

60

9,82

11

Дичоски

Дејан

КХИЕ

60

9,82

12

Атанасовска

Ана

КСИАР

60

9,73

13

Билбилоска

Катерина

ЕЕС

60

9,64

14

Дујковиќ

Ана

КХИЕ

60

9,64

15

Манолева

Тина

ЕАОИЕ

60

9,55

16

Шалтановска

Ева

КТИ

60

9,55

17

Митровски

Филип

КХИЕ

60

9,45

18

Попова

Ангела

ЕАОИЕ

60

9,45

19

Трајаноска

Марија

КТИ

60

9,27

20

Кузмановски

Константин

ЕЕС

60

9,27

21

Смилевски

Ѓорѓи

КХИЕ

60

9,18

22

Ивановска

Ирина

КТИ

60

9,18

23

Муцунска

Мишел

КСИАР

60

9,18

24

Иванов

Ива

КХИЕ

60

9,18

25

Младеновска

Наташа

КТИ

60

9,09

26

Николова

Ангела

КТИ

60

9,09

27

Сарваноска

Ксенија

КТИ

60

9,09

28

Кипријановска

Ивана

КТИ

60

9,09

29

Стојковски

Илија

ЕЕС

60

9,09

30

Спасевски

Стојан

ЕАОИЕ

60

9,09

31

Петкоски

Стефан

КСИАР

60

9,09

32

Пејчиноски

Стефан

КХИЕ

60

9,00

33

Карамачоска

Ирина

ЕЕС

60

9,00

34

Милошевска

Марија

КТИ

60

9,00

 

Завршиле II студиска година со просек 9 и над 9 и освоиле најмалку 120 кредити

Ред. бр.

презиме

име

СП

кредити

просек

1

Наумовски

Андреј

КТИ

120

9,95

2

Петровска

Стефани

КСИАР

120

9,81

3

Величковска

Бојана

КТИ

120

9,57

4

Попоски

Марко

ТКИИ

120

9,52

5

Пишовска

Елена

КСИА

120

9,43

6

Попоска

Марија

ТКИИ

120

9,43

7

Бјелиќ

Мариа

КСИАР

120

9,38

8

Златкова

Александра

КХИЕ

120

9,33

9

Апостоловска

Марија

ЕАОИЕ

123

9,30

10

Витанов

Георги

КСИАР

120

9,29

11

Михајлов

Иван

КХИЕ

120

9,29

12

Османи

Арбен

КТИ

120

9,24

13

Хамза

Арди

ЕАОИЕ

120

9,23

14

Тасевска

Наталија

ЕАОИЕ

123

9,18

15

Алексиеска

Кристина

КТИ

120

9,10

16

Милеска

Андреа

КТИ

120

9,10

17

Димитриеска

Александра

КТИ

120

9,05

18

Спасовска

Елена

ЕЕС

120

9,05

19

Колоска

Симона

ТКИИ

120

9,05

20

Ставрева

Симона

ТКИИ

120

9,00

 

Завршиле III студиска година со просек 9 и над 9 и освоиле најмалку 180 кредити

Ред. бр.

презиме

име

СП

кредити

просек

1

Богатиновски

Јасмин

КСИАР

186

9,91

2

Неделкоски

Сашо

КТИ

180

9,90

3

Станковски

Андреј

ЕАОИЕ

183

9,88

4

Георгиевски

Стефан

КТИ

180

9,87

5

Попорданоска

Теодора

КСИАР

180

9,84

6

Коруновска

Ивана

ЕАОИЕ

180

9,81

7

Илиевска

Рајне

ЕАОИЕ

183

9,78

8

Тодоровски

Давор

ТКИИ

180

9,74

9

Вељановски

Никола

ЕЕС

180

9,65

10

Дончевски

Филип

КСИАР

180

9,65

11

Димова

Викторија

КХИЕ

183

9,47

12

Иванова

Симона

КСИАР

180

9,42

13

Петковски

Емил

ЕАОИЕ

180

9,38

14

Ахмеди

Арсим

ЕАОИЕ

180

9,31

15

Таневски

Димитар

ТКИИ

180

9,26

16

Коцевска

Теодора

ТКИИ

180

9,19

17

Василева

Елена

КТИ

180

9,16

18

Поповска

Бојана

ЕЕУМ

180

9,13

19

Исмаили

Бесник

ЕЕС

180

9,10

20

Апостолоски

Живко

КТИ

180

9,06

 

Забелешки по однос на објавената листа, студентите може да доставуваат до 10.5.2017 година во Службата за студентски прашања од 12:30 до 14:30 h.

Скопје, 25.4.2017 год.

Служба за студентски прашања при ФЕИТ

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ