Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Список на студенти по години со вкупен просек 9 и над 9

Список на студенти по години со вкупен просек 9 и над 9

Објавено 30.05.2016

Список на студенти по години кои во учебната 2014/2015 постигнале вкупен просек 9 и над 9 заклучно со августовската испитна сесија

 

На 15 јуни 2016 година, со почеток во 18 часот, во новиот објект на Македонскиот Народен Театар во Скопје, ќе се одржи свечено доделување на награди и пофалници за студентите кои учебната 2014/15 година ја завршиле со успех 9 и над 9.

Присуството на настанот за наградените студенти е задолжително.

 

Завршиле I студиска година со просек 9 и над 9 и освоиле најмалку 60 кредити

Ред. бр.

Презиме

Име

Студ.пр.

Кредити

Просек

1

Наумовски

Андреј

КТИ

60

10,00

2

Петровска

Стефани

КСИАР

60

10,00

3

Божиновска

Нада

ЕАОИЕ

60

9,64

4

Витанов

Георги

КСИАР

60

9,55

5

Величковска

Бојана

КТИ

60

9,45

6

Михајлов

Иван

КХИЕ

60

9,45

7

Попоска

Марија

ТКИИ

60

9,45

8

Станчев

Тодор

ТКИИ

60

9,36

9

Бјелиќ

Мариа

КСИАР

66

9,33

10

Пишовска

Елена

КСИАР

60

9,27

11

Попоски

Марко

ТКИИ

60

9,18

12

Кижевска

Емилија

КТИ

60

9,09

13

Георгиевски

Владо

ЕЕУМ

60

9,09

14

Буџакоски

Никола

КСИАР

60

9,00

15

Тасевска

Наталија

ЕАОИЕ

60

9,00

16

Колоска

Симона

ТКИИ

60

9,00

17

Тренчевски

Александар

КТИ

60

9,00

18

Спасовска

Елена

ЕЕС

60

9,00

 

Завршиле II студиска година со просек 9 и над 9 и освоиле најмалку 120 кредити

Ред. бр.

Презиме

Име

Студ.пр.

Кредити

Просек

1

Попорданоска

Теодора

КСИАР

120

9,95

2

Аговски

Стефан

ЕАОИЕ

123

9,91

3

Станковски

Андреј

ЕАОИЕ

120

9,90

4

Богатиновски

Јасмин

КСИАР

120

9,86

5

Неделкоски

Сашо

КТИ

120

9,86

6

Георгиевски

Стефан

КТИ

120

9,81

7

Коруновска

Ивана

ЕАОИЕ

120

9,71

8

Илиевска

Рајне

ЕАОИЕ

123

9,68

9

Тодоровски

Давор

ТКИИ

120

9,62

10

Стојаноски

Зоран

КТИ

120

9,57

11

Дончевски

Филип

КСИАР

120

9,52

12

Вељановски

Никола

ЕЕС

120

9,48

13

Златинов

Стефан

КСИАР

120

9,43

14

Нацевска

Ивана

КТИ

120

9,38

15

Димова

Викторија

КХИЕ

129

9,35

16

Иванова

Симона

КСИАР

120

9,33

17

Ивановска

Лилјана

ЕАОИЕ

123

9,27

18

Ахмеди

Арсим

ЕАОИЕ

120

9,14

19

Вељановска

Марија

ЕАОИЕ

123

9,14

20

Јанкова

Марија

КХИЕ

123

9,09

21

Антонијевска

Драгана

КХИЕ

120

9,00

 

Завршиле III студиска година со просек 9 и над 9 и освоиле најмалку 180 кредити

Ред. бр.

Презиме

Име

Студ.пр.

Кредити

Просек

1

Цветковски

Никола

КТИ

180

10,00

2

Мицев

Дарко

ЕЕУМ

180

9,97

3

Запров

Игор

КТИ

180

9,94

4

Костов

Георги

КСИАР

192

9,94

5

Пејовски

Дејан

ЕАОИЕ

183

9,88

6

Ѓоргиевски

Владимир

ЕЕС

183

9,84

7

Грошева

Нина

ТКИИ

180

9,81

8

Пеев

Ѓорги

КХИЕ

180

9,74

9

Трајковски

Мартин

ЕЕУМ

189

9,64

10

Бачев

Костадин

КСИАР

180

9,61

11

Лозановски

Кристијан

КСИАР

180

9,61

12

Богданова

Марија

ТКИИ

180

9,55

13

Митревска

Ана

ТКИИ

180

9,42

14

Ристовска

Бранка

ЕЕС

183

9,38

15

Аризанковска

Александра

ЕАОИЕ

183

9,34

16

Станоевски

Александар

КТИ

180

9,32

17

Ефремоски

Ристо

ЕАОИЕ

183

9,28

18

Филипоски

Антонио

КСИАР

180

9,16

19

Испирова

Гордана

КТИ

186

9,17

20

Мишкова

Ружица

КТИ

186

9,16

21

Талевска

Андријана

ТКИИ

180

9,10

22

Велковска

Гордана

КТИ

180

9,10

23

Дракулевска

Елена

ТКИИ

180

9,06

 

Забелешки по однос на објавената листа, студентите може да доставуваат до 3.6.2016 година во Службата за студентски прашања од 12:30 до 14:30 h.

Скопје, 30.5.2016 год.

Служба за студентски прашања при ФЕИТ

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ