Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите

Соопштенија

Конкурс за стипендии од Микросам

Рок на аплицирање до 31.10.2017 година

повеќе…

КОНКУРС за стипендии

Рок на аплицирање: до 05.05.2017

повеќе…

Дејства на документ
СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ