Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите

Соопштенија

Rethink by Solveo

Рок за апликација до 02.05.2018 година

повеќе…

Google Hash Code натпревар

Објавено на 16.02.2018 година

повеќе…

Крводарителска акција

Објавено на 07.02.2018 година

повеќе…

Конкурс за стипендии од Микросам

Рок за аплицирање до 20.12.2017 година

повеќе…

Дејства на документ
СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ