Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите

Соопштенија

БЕСТ курсеви од пролетна сезона

Смачено ви е од актуелниот студ? БЕСТ - Борд на Европски Студенти по Технологија реши да ви подари малку топлина во овие зимски денови. Што ако знаете дека за една поинаква пролет е потребна само желба за патување, учење, дружење...?

повеќе…

Зимски курсеви во организација на БЕСТ

Новиот семестар започна, а вие веќе сакате да заврши за да прошетате некаде? Можеби сакате да видите како изгледа Франција под снежна покривка? Или пак Австрија, Русија или Словачка? А што ако тоа е комбинација од учење, дружење и забава и сето тоа е БЕСПЛАТНО?

повеќе…

Дејства на документ
СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ