Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите СООПШТЕНИЕ - Задолжителен систематски преглед за студентите од прва година

СООПШТЕНИЕ - Задолжителен систематски преглед за студентите од прва година

Објавено 21.01.2016

С О О П Ш Т Е Н И Е

СИСТЕМАТСКИ ПРЕГЛЕД за студентите запишани по првпат во прва студиска година во учебната 2015/2016 година


Студентите запишани по првпат во прва студиска година во учебната 2015/2016 година имаат обврска во периодот од 01.02. до 29.02.2016 од 7:30 до 12:00 часот година да извршат задолжителен систематски преглед.

Горенаведениот термин за систематски преглед даден од страна на ЗУ Поликлиника на УКИМ, студентите ќе мора да го почитуваат при што треба да носат индекс во кој се става печат за извршен систематски преглед. Службата за студентски прашања ќе врши контрола за извршен систематски преглед при заверката на летниот семестар, односно на студентот нема да му биде заверен летниот семестар и нема да му биде запишан следниот зимски семестар доколку не извршил систематски преглед.

sistematski2016.jpg

Скопје, 21.01.2016 год.

Студентска служба при ФЕИТ