Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Соопштение за замена на неактивирани предмети

Соопштение за замена на неактивирани предмети

Објавено 07.10.2016

С О О П Ш Т Е Н И Е

 

Се информираат студентите кои запишале изборен предмет во зимскиот семестар во учебната 2016/2017 година, а истиот го нема на распоред ќе можат да го заменат со веќе активиран предмет, односно со изборен предмет кој го има на распоред.

Промената на неактивиран со веќе активиран предмет, студентите ќе можат да ја извршат до 13 октомври 2016 година со достава на индекс и интерен лист.

По 13 октомври 2016 година замената на предметите ќе се врши со надомест.

Скопје, 7.10.2016 година

Студентска служба при ФЕИТ