Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Соопштение за замена на неактивирани предмети

Соопштение за замена на неактивирани предмети

Објавено 05.10.2015

С О О П Ш Т Е Н И Е

 

Се информираат студентите кој запишале изборен предмет во зимскиот семестар во учебната 2015/2016 година, а истиот го нема на распоред ќе можат да го заменат со веќе активиран предмет, односно со изборен предмет кој го има на распоред.

Промената на неактивиран со веќе активиран предмет, студентите ќе можат да ја извршат до 9 октомври 2015 година со достава на индекс и интерен лист.

По 9 октомври 2015 година замената на предметите ќе се врши со надомест.

Скопје, 05.10.2015 година

Студентска служба при ФЕИТ

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ