Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Соопштение за замена на неактивирани предмети

Соопштение за замена на неактивирани предмети

Објавено 02.03.2015

С О О П Ш Т Е Н И Е

 

Се информираат студентите кој запишале изборен предмет во летниот семестар во учебната 2014/2015 година, а истиот го нема на распоред ќе можат да го заменат со веќе активиран предмет, односно со изборен предмет кој го има на распоред.

Промената на неактивиран со веќе активиран предмет, студентите ќе можат да ја извршат до 5 март 2015 година со достава на индекс и интерен лист.

По 5 март 2015 година замената на предметите ќе се врши со надомест.

Скопје, 02.03.2015 година

Студентска служба при ФЕИТ