Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Соопштение за замена на неактивиран изборен предмет

Соопштение за замена на неактивиран изборен предмет

Објавено на 25.2.2019

Студентите што имаат избрано/запишано изборен предмет во летниот семестар во учебната 2018/2019 година, а истиот го нема на распоред ќе можат да го заменат со веќе активиран предмет, односно со изборен предмет кој го има на распоред.

Промената на неактивиран со веќе активиран предмет, студентите ќе можат да ја извршат најдоцна до 1.3.2019 година на шалтерите од Службата за студентски прашања во период од 12:30 до 14:30 часот.

 

 

Скопје, 25.2.2019 година                                                                         Служба за студентски прашања на ФЕИТ

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ