Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите СООПШТЕНИЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ ОД ВТОР ЦИКЛУС

СООПШТЕНИЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ ОД ВТОР ЦИКЛУС

Студентите запишани на студии од втор циклус на ФЕИТ кои поднеле молба за мирување на студиите и сè уште немаат добиено одговор на истата, одговорот ќе го добијат во понеделник, 31.10.2011 год., после 13:00 часот, со официјано соопштение, со тоа што запишувањето на семестар се одложува до вторник, 01.11.2011 година.

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ