Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Соопштение за студентите на ФЕИТ кои слушале руски јазик

Соопштение за студентите на ФЕИТ кои слушале руски јазик

Студентите на ФЕИТ кои слушале руски јазик се молат да ги достават индексите за потпис до Техничкиот секретар на ФЕИТ до четврток, 14.09.2011, до 14:00 часот. Индексите ќе бидат подигнати од страна на предметниот професор и вратени во рок од два дена.