Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Соопштение за студентите на ФЕИТ кои слушаа германски јазик

Соопштение за студентите на ФЕИТ кои слушаа германски јазик

Испитот по Германски јазик ќе се одржи на 23.06.2011 (четврток) во 10:00 часот во Библиотеката за Германистика на Филолошкиот факултет „Блаже Конески“ – Скопје. Потребни лекции за учење се 3, 4 и 5 од 34-72 стр.

Лектор по германски јазик
Маријана Георгиева
СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ