Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Соопштение за работно време на студентската служба

Соопштение за работно време на студентската служба

С О О П Ш Т Е Н И Е


ПО ПОВОД ПАТРОНОТ НА ФАКУЛТЕТОТ, СЛУЖБАТА ЗА СТУДЕНТСКИ ПРАШАЊА НЕМА ДА РАБОТИ СО ТЕКОВНО ЗАПИШАНИТЕ СТУДЕНТИ НА 19 И 21.6.2018 ГОДИНА (ВТОРНИК И ЧЕТВРТОК).

 

 

Скопје, 13.6.2018 година                                                          Служба за студентски прашања на ФЕИТ

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ