Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Соопштение за работно време на студентска служба на ден 29 и 30.08.2016

Соопштение за работно време на студентска служба на ден 29 и 30.08.2016

С О О П Ш Т Е Н И Е

 

 

Заради запишување на новите студенти на ден 29 и 30.08.2016, Службата за студентски прашања нема да работи со веќе запишаните студенти.

 

 

Скопје, 26.08.2016 год.

Служба за студентски прашања при ФЕИТ