Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Соопштение за работно време на студентска служба на ден 24 и 25.08.2015

Соопштение за работно време на студентска служба на ден 24 и 25.08.2015

С О О П Ш Т Е Н И Е

 

 

Заради запишување на новите студенти на ден 24 и 25.08.2015, Службата за студентски прашања нема да работи со веќе запишаните студенти.

 

 

 

Служба за студентски прашања при ФЕИТ