Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Соопштение за работно време на студентска служба на ден 18 и 19.08.2016

Соопштение за работно време на студентска служба на ден 18 и 19.08.2016

С О О П Ш Т Е Н И Е

 

 

Заради запишување на новите студенти на ден 18 и 19.08.2016, Службата за студентски прашања нема да работи со веќе запишаните студенти.

 

 

Скопје, 15.08.2016 год.

Служба за студентски прашања при ФЕИТ

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ