Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Соопштение за работно време на студентска служба

Соопштение за работно време на студентска служба

Објавено 07.07.2015

С О О П Ш Т Е Н И Е

 

Во периодот од 20.7.2015 до 5.8.2015 година заради користење годишни одмори, Службата за студентски прашања нема да работи.

Се молат сите студенти кои имаат потреба од уверенија и потврди од секој вид тоа да го сторат најдоцна до 15.07.2015 година.

Скопје, 7.7.2015 година

Служба за студентски прашања при ФЕИТ

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ