Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Соопштение за пријавување на испити во јануарска испитна сесија за втор циклус на студии

Соопштение за пријавување на испити во јануарска испитна сесија за втор циклус на студии

С О О П Ш Т Е Н И Е

ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ ЗА ЈАНУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА - ВТОР ЦИКЛУС НА СТУДИИ

(магистерски студии - ЕКТС)

Пријавување на испити за ЈАНУАРСКА испитна сесија на студентите од втор циклус на студии - магистерски студии ќе се врши од 11.01.2012 до 17.01.2012 год.

Пријавувањето е во сандачињата пред Службата за студентски прашања според бројот на студиската програма.

За пријавување на испит потребна е пријава со захефтана уплата од 50,оо ден. за административна такса (уплатницата да се захефта на местото каде што се лепеа таксените марки).

По овој рок студентите може да пријават испит со надомест од 400,00 ден..

Соопштение

Скопје, 30.12.2011 год. Служба за студентски прашања при ФЕИТ

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ