Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Соопштение за предавањата по англиски јазик

Соопштение за предавањата по англиски јазик

Се известуваат студентите на ФЕИТ од прва година дека предавањата по англиски јазик нема да се одржат во првата недела од првиот семестар. Од следната недела ќе започне да се одвива редовната настава.
СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ