Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Соопштение за потребни документи за запишување на примените кандидати од III циклус на студии

Соопштение за потребни документи за запишување на примените кандидати од III циклус на студии

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ