Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите СООПШТЕНИЕ ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК

СООПШТЕНИЕ ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК

Испитот по германски јазик закажан на 24.01.2013 во 9 часот се одложува на 08.02.2013 (петок) поради зафатеност на предметниот професор.

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ