Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Соопштение за подигање документи на студентите запишани по првпат во учебната 2017/2018 година

Соопштение за подигање документи на студентите запишани по првпат во учебната 2017/2018 година

Објавено на 24.10.2017 година

С О О П Ш Т Е Н И Е

 

Се информираат студентите запишани по првпат во учебната 2017/2018 година, задолжително треба да ги подигнат дел од доставените документи при упис на факултетот.

Документи кои се подигаат:

  1. Оригинални сведителства од сите години
  2. Документ за положена државна матура (оригинално сведителство за завршено средно образование)
  3. Извод од матична книга на родени
  4. Државјанство на Република Македонија.

Подигањето на документите може да се изврши секој работен ден од 12:30 до 14:30 на шалтерите од Службата за студентски прашања со потпишување изјава.

 

Продекан за настава:

Скопје, 10.10.2017 година                                                                                 Проф. д-р Соња Геговска-Зајкова

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ