Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Соопштение за октомвриска апсолвенска испитна сесија

Соопштение за октомвриска апсолвенска испитна сесија

Пријавување на испити за октомвриска апсолвентска испитна сесија ќе се врши на 12.10.2011 и 13.10.2011 година.

Пријавувањето е на шалтерите од Службата за студентски прашања од 12:30 до 15:30 часот.

Распоредот за испитната сесија ќе биде во договор со предметниот наставник, со тоа што пријавите за положените испити од оваа испитна сесија да не бидат со датум по 29.10.2011 год.

 

За пријавување на испити потребно е:

1. Пријава за испит со уплата од 50,00 ден. за административна такса.

2. Индекс на увид (треба да е запишан зимски семестар во учебната 2011/2012 год.).

3. Уплатница во износ од 300,00 ден. доколку испитот се полага повеќе од два пати.

4. Студентите кои пријавуваат предмети од V, VI и VII уплата од 1.500,00 ден.


По дадениот рок за пријавување испити на оваа испитна сесија студентите може да пријават испит со надомест од 400,00 ден..

Соопштение

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ