Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Соопштение за ноевриска апсловенска сесија за студентите по стара наставна програма

Соопштение за ноевриска апсловенска сесија за студентите по стара наставна програма

С О О П Ш Т Е Н И Е

НОЕМВРИСКА АПСОЛВЕНТСКА ИСПИТНА СЕСИЈА

Пријавување на испити за ноемвриска апсолвентска испитна сесија ќе се врши на 15 и 16.11.2011 година.

Пријавувањето е на шалтерите од Службата за студентски прашања од 12:30 до 15:30 часот.

Распоредот за испитната сесија ќе биде во договор со предметниот наставник, со тоа што пријавите за положените испити од оваа испитна сесија да не бидат со датум по 30.11.2011 год.

За пријавување на испити потребно е:

1. Пријава за испит со уплата од 50,00 ден. за административна такса.

2. Индекс на увид (треба да е запишан зимски семестар во учебната 2011/2012 год.).

3. Уплатница во износ од 300,00 ден. доколку испитот се полага повеќе од два пати.

4. Студентите кои пријавуваат предмети од V, VI и VII уплата од 1.500,00 ден.

По дадениот рок за пријавување испити на оваа испитна сесија студентите може да пријават испит со надомест од 400,00 ден..

Соопштение

 

Скопје, 11.11.2011 год. Студентска служба при ФЕИТ