Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Соопштение за електронски упис на зимски семестар во учебната 2018/2019 година за студентите запишани по првпат во прва година

Соопштение за електронски упис на зимски семестар во учебната 2018/2019 година за студентите запишани по првпат во прва година

С О О П Ш Т Е Н И Е

Електронски упис на зимски семестар во учебната 2018/2019 година за студентите запишани по првпат во прва студиска година

 

Сите студенти запишани во прва студиска година (бруцоши) треба да извршат и електронско запишување на зимскиот семестар во учебната 2018/2019 год. во iKnow системот во периодот од

28.09 до 02.10.2018 година.

 

Во упатството за студенти имате подетално објаснување околу електронското запишување на семестар во iKnow системот.

Студентите кои во дадениот рок нема да го реализираат електронското пријавување, истото ќе можат да го направат по истечениот рок во Службата за студентски прашања со финансиски надомест.

НАПОМЕНА:

  • Како изборен предмет странски јазик, задолжително треба да го запишете странскиот јазик што го избравте при уписот.
  • Во делот за таксена марка при електронскиот упис на семестар не внесувате код, бидејќи административната такса ви е веќе уплатена кога ги доставувавте документите за запишување на ФЕИТ.

За сите технички проблеми поврзани со системот iKnow може да се обратите до систем администраторот на електронската адреса : webadmin@feit.ukim.edu.mk.