Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Соопштение за електронски упис на зимски семестар во учебната 2017/2018 година за студентите запишани по првпат во прва година

Соопштение за електронски упис на зимски семестар во учебната 2017/2018 година за студентите запишани по првпат во прва година

Последна промена 19.09.2017

С О О П Ш Т Е Н И Е

Електронски упис на зимски семестар во учебната 2017/2018 година за студентите запишани по првпат во прва студиска година

 

Сите студенти запишани по првпат во прва студиска година (бруцоши) треба да извршат и електронско запишување на зимскиот семестар во учебната 2017/2018 год. во iKnow системот.

Рокот е продолжен

до 21.9.2017 година.

 

Во упатството за студенти имате подетално објаснување околу електронското запишување на семестар во iKnow системот.

Студентите кои во дадениот рок нема да го реализираат електронскиот упис на семестар, истото можат да го направат по истекот на рокот во Службата за студентски прашања со финансиски надомест.

НАПОМЕНА:

  • Како изборен предмет странски јазик, задолжително треба да го запишете странскиот јазик што го избравте при уписот.
  • Во делот за таксена марка, при електронскиот упис на семестар, не внесувате код бидејќи административната такса ви е веќе уплатена.

За сите технички проблеми поврзани со системот iKnow може да се обратите до систем администраторот на електронската адреса : webadmin@feit.ukim.edu.mk.