Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Соопштение за електронски упис на зимски семестар 2015/2016 за студентите запишани по првпат во прва година

Соопштение за електронски упис на зимски семестар 2015/2016 за студентите запишани по првпат во прва година

С О О П Ш Т Е Н И Е

Електронски упис на зимски семестар во учебната 2015/2016 за студентите запишани по првпат во прва студиска година

 

Сите студенти запишани во прва студиска година (бруцоши) треба да извршат и електронско запишување на зимскиот семестар во учебната 2015/2016 год. во iKnow системот во периодот од

03.09 до 10.09.2015 година.

 

Во упатството за студенти имате подетално објаснување околу електронското запишување на семестар во iKnow системот.

Студентите кои во дадениот рок нема да го реализираат електронското пријавување, истото ќе можат да го направат по истечениот рок во Службата за студентски прашања со финансиски надомест.

НАПОМЕНА: Како изборен предмет странски јазик, задолжително треба да го запишете странскиот јазик што го избравте при уписот.

За сите технички проблеми поврзани со системот iKnow може да се обратите до систем администраторот на електронската адреса : webadmin@feit.ukim.edu.mk.

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ