Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Соопштение за електронски упис на зимски семестар 2014/2015 за студентите запишани по првпат во прва студиска година

Соопштение за електронски упис на зимски семестар 2014/2015 за студентите запишани по првпат во прва студиска година

Објавено 05.09.2014

С О О П Ш Т Е Н И Е

Електронски упис на зимски семестар во учебната 2014/2015 за студентите запишани по првпат во прва студиска година

 

Сите студенти запишани во прва студиска година (бруцоши) треба да извршат и електронско запишување на зимскиот семестар во учебната 2014/2015 год. во iKnow системот во периодот од

05.09 до 15.09.2014 година.

 

Во упатството за студенти имате подетално објаснување околу електронското запишување на семестар во iKnow системот.

Студентите кои во дадениот рок нема да го реализираат електронското пријавување, истото ќе можат да го направат по истечениот рок во Службата за студентски прашања со финансиски надомест.

НАПОМЕНА: Како изборен предмет странски јазик, задолжително треба да го запишете странскиот јазик што го избравте при уписот.

За сите технички проблеми поврзани со системот iKnow може да се обратите до систем администраторот на електронската адреса : webadmin@feit.ukim.edu.mk.