Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Соопштение за априлска апсолвенстска испитна сесија за студенти по стара наставна програма

Соопштение за априлска апсолвенстска испитна сесија за студенти по стара наставна програма

С О О П Ш Т Е Н И Е

 

АПРИЛСКА АПСОЛВЕНТСКА ИСПИТНА СЕСИЈА

Пријавување на испити за априлската апсолвентска испитна сесија ќе се врши на 10 и 11.04.2012 година.

Пријавувањето е на шалтерите од Службата за студентски прашања од 12:30 до 15:00 часот.

Распоредот за испитната сесија ќе биде во договор со предметниот наставник, со тоа што пријавите за положените испити од оваа испитна сесија да не бидат со датум по 30.04.2012 год.

За пријавување на испити потребно е:

1. Пријава за испит со уплата од 50,00 ден. за административна такса.

2. Индекс на увид (треба да е запишан летен семестар во учебната 2011/2012 год.).

3. Уплатница во износ од 300,00 ден. доколку испитот се полага повеќе од два пати.

4. Студентите кои пријавуваат предмети од V, VI и VII уплата од 1.500,00 ден.

По дадениот рок за пријавување испити на оваа испитна сесија студентите може да пријават испит со надомест од 400,00 ден.

Соопштение


Скопје, 05.04.2012 год.

Студентска служба при ФЕИТ