Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите СООПШТЕНИЕ - Oдобрени ваучери за набавка на таблет компјутер

СООПШТЕНИЕ - Oдобрени ваучери за набавка на таблет компјутер

Објавено 21.05.2015

ВАУЧЕРИ МАЈ 2015

С  О  О  П  Ш  Т  Е  Н  И  Е

Oдобрени ваучери за набавка на таблет компјутер

 

Студентите од објавениот список со одобрени ваучери за набавка на таблет компјутер со надворешна тастатура може да го подигнат ваучерот со индекс и лична карта (или патна исправа) во службата за студентски прашања на ФЕИТ од 12:30 до 14:30 часот.

Препорачано е подигнување на ваучерите по забрзана постапка во следните два дена (21 и 22 мај).

КРАЕН РОК за реализација на ваучерот е 25 ЈУНИ 2015 г.

Служба за студентски прашања на ФЕИТ

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ