Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите СООПШТЕНИЕ - Работна сабота на ден 18.10.2014 - Неработен петок на ден 24.10.2014

СООПШТЕНИЕ - Работна сабота на ден 18.10.2014 - Неработен петок на ден 24.10.2014

СООПШТЕНИЕ

 

Им соопштуваме на студентите на ФЕИТ дека 24.10.2014 година (петок) ќе биде неработен ден.

Истиот ќе биде одработен на 18.10.2014 (сабота), а наставата ќе биде според распоредот од петок.

 

Деканат на ФЕИТ

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ