Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите СООПШТЕНИЕ - Промена на изборен предмет

СООПШТЕНИЕ - Промена на изборен предмет

Објавено 25.02.2015

С О О П Ш Т Е Н И Е

Промена на изборен предмет

 

Се информираат студентите што имаа доставено молба до продеканот за настава за промена на веќе избран предмет, да достават нов интерен лист во службата за студентски прашања кој рачно го пополнуваат (се пополнуваат двата дела од интерниот лист). Доставата на интерниот лист со приложување на индекс, треба да се изврши до 27.2.2015 година (петок).

На студентите што до петок нема да достават интерен лист, замената на предметите по овој датум нема да им биде извршена.

Скопје, 25.2.2015 година

Студентска служба при ФЕИТ

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ