Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите СООПШТЕНИЕ - Проект за доделување на ваучери за набавување на таблет компјутери

СООПШТЕНИЕ - Проект за доделување на ваучери за набавување на таблет компјутери

Обновено на 08.04.2015

С О О П Ш Т Е Н И Е

Проект за доделување на вредносни бонови - ваучери за набавување на таблет компјутери со надворешна тастатура

 

Владата на Република Македонија преку Министерството за информатичко општество и администрација започна со спроведување на активностите предвидени со Проектот за доделување вредносни бонови - ваучери за набавување на таблет компјутери со надворешена тастатура за потребите на редовните студенти и студентите евидентирани како лица со посебни потреби.

Доставувањето на комплетните документи до Службата за студентски прашања ќе се одвива до 28.4.2015 година од 12:30 до 14:30 часот.

Заинтерисираните студенти подетално може да се информираат на веб страницата www.mioa.gov.mk/vaucheri како и на контакт тел. 02 3200-893, 02 3200-933 и 023200935.

 

down26.png БАРАЊЕ ЗА ВРЕДНОСЕН БОН - ВАУЧЕР

ikona_pdfСООПШТЕНИЕ од Министерство за информатичко општество и администрација

*НОВО* СООПШТЕНИЕ - Доделување на вредносни бонови–ваучери на студенти

 

Скопје, 1.4.2015 година

Од Деканатот на ФЕИТ